top

CITYPÖRSSIN TORIPARIKKI-KIRPPIKSEN OHJEET JA SÄÄNNÖT

MYYNTIPAIKAT:
Myyntipaikat ovat pysäköintiruutuja ja niitä ei ole numeroitu. Voit saapuessasi valita mieluisan vapaan paikan merkityltä kirpputorialueelta. Myyntipaikan rajat ovat pysäköintiruudun viivat. Myyntipaikoilla ei ole mitään myyntikalustoa, ei siis pöytiä tai rekkejä. Tuothan paikalle omat myyntikalusteet ja huomioithan myös sen että alue on pysäköintihalli, joka on likainen – jos laitat tavaroita maahan niin siihen kannattaa tuoda alle jokin pressu tai kangas.

VUOKRAN MAKSU:
Täällä netissä varaukset maksetaan varausta tehdessä pankkitunnuksilla ja myymälässä tehdyt varaukset maksetaan suoraan myymälään. Mikäli paikkasi on vielä tyhjänä klo 11:00, pidätämme oikeuden myydä paikkasi uudelleen - Tule siis ajoissa alueelle. Kuopion Pysäköinti Oy tarjoaa kaikille myyjille ilmaisen pysäköinnin toriparkissa tapahtumapäivänä. Saat lunastettua imaisen ulosajolipun kirppisalueen infopisteestä.

MYYNNIN ALOITUS:
Tavaroiden tuonti on mahdollista tapahtuma-aamuna alkaen klo 9:00. Tuonti tapahtuu joko autolla Puijonkadun parkkiluiskaa pitkin Musiikkikeskuksen suunnasta tai hissillä torikannelta Kauppahallin läheisyydessä olevista sisäänkäynneistä. Myyntipaikalle pitää tulla viimeistään klo 11 – Kirpputorialueelle ei pääse autolla klo 10:00 jälkeen – mikäli myöhästyt tästä, voit purkaa tavarasi alueen reunaan ja kantaa tavarat siitä vapaalle myyntipaikalle.

HINNOITTELU:
 Tuotteet myydään itse ja tuotteita ei tarvitse välttämättä hinnoitella. (Etukäteishinnoittelu voi olla hyväksi ja myynti on usein tuolloin selkeää ja nopeaa).

EI SAA MYYDÄ:
Alueella ei saa myydä piraattituotteita, tupakkatuotteita, aseita, alkoholia, lääkkeitä tai tuli-/räjähdysherkkiä tuotteita. Myös viallisten sähkölaitteiden myynti on kielletty. Tarkista myyntiin tuomasi tuotteet, sillä sinä olet vastuussa niistä. Toivomme kaikilta reilunkaupan meininkiä. 

MYYNTIAJAN LOPUTTUA:
Myyntipaikkasi tulee olla tyhjennettynä viimeistään klo 15:30 tapahtumapäivänä, Toriparkin alueelle ei saa jättää mitään tavaraa tai roskia. Kaikki myyjät kuljettaa omat roskat pois alueelta. Voit noutaa tavarat myyntipaikaltasi autolla kun tapahtuma on ohi – emme päästä noutoautoja alueelle ennen klo 14:00:sta. Muistathan noutaa ilmaisen ulosajolipun infosta.

PERUUTUS:
Voitte peruutta varauksenne viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa veloituksetta. HUOM! Tämän ajan jälkeen peruutuksista ei palauteta varausmaksuja – voit yrittää myydä paikan itse eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Ilmoitathan tästä varauksen siirrosta järjestäjälle.

MYYJÄN VASTUU:
Otathan huomioon, että olet vastuussa kaikista omista tuotteistasi joita olet myymässä. Huomioi, että tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista tuotteista.<< Takaisin

bottom