top

CITYPÖRSSIN TORIPARKKI-KIRPPIS

CityPörssi rakastaa järjestää mukavia kirppistapahtumia ympäri Kuopiota! Emme halua jumittua pelkästään kivijalkaliikkeeseemme, haluamme hullutella ja välittää kirppiskierrätyksen iloista sanomaa. Meille on tärkeetä että kirppiskierrätys tulisi tutuksi kaikille, jota kautta vanhat tavarat saisivat uusia jatkokäyttäjiä. Jos joku tavara on sulle turha, jollekin se voi olla tarpeellinen tai jopa aarre. Myy turhat tavarat, vaatteet jollekin joka arvostaa tai tarvitsee niitä. Ihmisten on hyvä ajatella vanhojen tavaroiden arvoa myös taloudellisesti sekä eettisesti. Kaikkee ei tartte saada ja ostaa aina uutena jos hyvää tavaraa on tarjolla käytettynä huomattamasti edullisemmin – eikö?

No miksi CityPörssi tunkee pöhinänsä tänne Kuopion toriparkkiin?

Olemme haaveilleet pitkään isoista itsemyyntikirppiksistä ja nyt tämä Toriparkki-kirppis tekee sen mahdolliseksi – yli 150 myyntipaikkaa ja iso säältä suojassa oleva tila. Myyntipaikan varaaminen on helppoa, voit tehdä sen suoraan täältä netistä tai CityPörssin kivijalkamyymälästä. Myyntipaikkana toimii pysäköintiruutu, jonka hinta on 5€/päivä. Myyntipaikkoja ei ole numeroitu, voit valita myyntipaikaksesi vapaan pysäköintiruudun kirpputorialueeltamme. Huomioithan että myyntipaikkaan ei sisälly mitään myyntikalusteita, joten otathan omat kalusteet mukaan. Huomioi myös että alue ei ole kovin puhdas, tavaroiden alle on hyvä laittaa jokin kangas tai pressu. Toriparkkikirppiksellä ei saa myydä mitään räjähdysaltista esim. kaasukeitintä tai muutenkaan palonarkoja tuotteita. Alueella on myös tupakointi kielletty.

Kirpputorialue sijaitsee toriparkin alimmassa kerroksessa K3, jonne pääsee suoraan autolla kätevimmin Puijonkadulta Musiikkikeskuksen suunnasta Minna Ganthin kadun risteyksen jälkeen P-luiskaa alas. Tätä reittiä saavut suoraan K3 kerrokseen jossa kirppis sijaitsee. Mikäli tulet jalkaisin myymään tai ostoksille, voit laskeutua hissillä torikannelta suoraan kerrokseen K3. Myyjät voi tulla alueelle jo kello 9:00 jolloin sinulla on tunti aikaa laitella myyntipaikkasi hyvään iskuun. Ostajille alue avataan klo 10.00!

Info- ja Kahviopisteessä maksuvälineenä käy myös pankkikortti, myynnissä mm. höyrymakkaraa, kaffetta ja tietty munkeloita!

Muista varata kuitenkin paljon rahulia mukaan jotta voit ostella kaikkee kivaa meitin myyjiltä. CityPörssi toivottaa teidät oikein tervetulleiksi myyjiksi tai ostajiksi tapahtumaamme!!

Tapahtumapäivä

  • 18. joulukuuta klo 10:00 - 15:00
  • 15. tammikuuta klo 10:00 - 15:00
  • 12. helmikuuta klo 10:00 - 15:00
  • 12. maaliskuuta klo 10:00 - 15:00
  • 9. huhtikuuta klo 10:00 - 15:00

Myyntipaikat


Myyntipaikka Web-hinta Myymälä-hinta
Parkkiruutu 5 € / pvä 5 € / pvä

Varaa paikkasi ajoissa! Huomioi että paikat ei ole numeroituja - voit saapuessasi ottaa vapaana olevan ruudun käyttöösi merkityltä kirpputorialueelta!!


Myyntipaikan varaaminen

Netissä
Voit rekisteröityä ja hyväksyä säännöt CityPörssin Toriparkki-kirppiksen varausjärjestelmään täältä.
Jos olet jo rekisteröitynyt ja hyväksynyt tämän tapahtuman säännöt, voit kirjautua sisään täältä.

Myymälässä
Maljalahdenkatu 31, Kuopio
Ma-To 10-18
Pe 10-22
La-Su 10-16


Lisätietoja

Tapahtuman säännöt ja ohjeet

Tapahtumaa koskevat tiedustelut cityporssi@gmail.com tai 044 0222 177.


bottom