top

Ohjeita myyntipaikan vuokraajille


VARAUS: Varaa paikkasi www-sivuilla tai myymälässämme. Mikäli teet varauksen www-sivuilla, saat paikkasi hieman edullisemmin.

VUOKRAN MAKSU: Verkkovaraukset maksetaan varausta tehdessä pankkitunnuksilla ja myymälässä tehdyt varaukset tulee olla maksettuna viimeistään viikkoa (7vrk) ennen myyntijakson alkua, tämä maksu vahvistaa samalla myyntipaikkanne varauksen. Voimme myös sopia että maksat vuokrasi vasta myyntiajan loputtua kun nostat tilityksesi. Huomioithan että varattu paikka ei peruunnu maksamatta jättämisellä, sinun tulee tehdä peruutus aina myymälän henkilökunnalle joko henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Mikäli peruutusta ei ole tehty, tulemme laskuttamaan peruuttamattomat varaukset vuokrajakson hinnalla.

MYYNNIN ALOITUS: Tavaroiden tuonti on mahdollista myyntijakson alkua edeltävänä iltana, arkisin klo 18 ja viikonloppuisin klo 16. Meille olette tervetulleita aloittamaan tai siivoamaan myyntipaikkaasi vaikka myymälämme onkin jo suljettu, olemme varanneet teitä varten tunnin esillepanoon ja järjestelyyn. Voit toki tuoda tavarasi myyntiin vasta aamulla aukioloaikojemme puitteissa. Huomioithan että kaikki tuotteesi tulee sopia vuokraamaasi myyntipaikkaan.

HINNOITTELU: Voitte käyttää hinnoitteluun vain kassajärjestelmämme omia viivakoodihintalappuja, näitä hintalappuja voit lunastaa kassalta (0,50€/arkki, yhdessä arkissa on 30 hintalappua. Uutuutena voitte tehdä hintalaput valmiiksi netissä omilla online tunnuksillasi, valmiiksi täytetyt hintalaput saat myös hieman edullisemmin, 0,30€/arkki. Hintalapuissa on juokseva alanumerointi joiden avulla voit tehdä tuotekohtaista myyntiseurantaa. Mikäli haluatte muuttaa hintaa kesken myyntiajan, teidän tulee aina vaihtaa hinta-lappu. Väärinkäytöksien estämiseksi emme hyväksy kynäkorjattuja hintoja. Merkkaattehan tuotteenne selkeästi, mm. numeroissa voi tapahtua sekaannuksia, esim. uusi seitsemän (7) ja yksi (1) voivat sekaantua helposti, käytättehän seiskassa poikkiviivaa.

VITRIINITUOTTEET: Voitte jättää tuotteitanne myös vitriinimyyntiin. (hyllypaikat = yksi tuote, hylly+rekki = kaksi tuotetta). Otamme vitriiniin tuotteita myyntiin mielellämme, tosin kaikista isoimpia ja raskaimpia tuotteita emme välttämättä voi vitriiniin ottaa. Jos tuotteesi on varsin tilaa vievä, kysy tuotteen vitriinimyyntimahdollisuutta kassahenkilökunnaltamme.

CD TAI DVD-LEVYT: Mikäli haluatte jättää cd:t / dvd:t kassalle, teille on varattu numeroituja levytaskuja käyttöönne. Levykuorien hintalappuihin merkataan levytaskun numero, tällä numerolla kassamme löytää levynne. Nopea ja selkeä levyjen haku on meidän kaikkien etu, emme suosittele kaikista edullisimpia dvd tai cd tuotteiden jättämistä kassalle, ne menee paremmin kaupaksi jos ostaja voi heti tarkastaa tuotteen kunnon.

TUOTESUOJAUS: Myymälässä on tallentava kameravalvonta. Tuotesuojausta voi lisätä hälyttimillä, niitä on vuokrattavana useita eri malleja, tiedustele kassanhoitajalta. (esim. Vaatehälytin 0,10€/kpl - suosittelemme tuotesuojausta kalliimpiin tuoteisiin, esim. yli 10€ hintaisiin)

EI SAA MYYDÄ: Liikkeessämme ei saa myydä piraattituotteita, elintarvikkeita, tupakkatuotteita, aseita, alkoholia tai lääkkeitä. Myös viallisten sähkölaitteiden myynti on kielletty. Tarkista myyntiin tuomasi tuotteet, olet vastuussa niistä. Mikäli tuotetta ei voi testata myyntihetkellä, tarjoamme mahdollisuuden palautukseen tai vaihtoon. Tämä käytäntö estää viallisten tuoteiden myynnin. Kaikissa palautuksissa tulee huomioida myyjän myyntiaika sekä ostoaika. Emme ota palautuksena vastaan yli myyntiajan tuotteita. Myymälä ei korvaa viallisia tuotteita.

HYVÄ MYYNTI: Parhaat myynnit tehdään aina siisteistä pöydistä. Käythän järjestelemässä paikkaasi tai tilaa myyntipaikkaasi siivouspalvelu (kysy myyjältä tai osta palvelu suoraan varauksen teon yhteydessä. Olemme myös huomanneet että kerralla liian täyteen survotut paikat eivät houkuta ostajia. Olet tervetullut tuomaan lisää tavaraa vaikka päivittäin, älä survo paikkaa liian täyteen - se ei myy hyvin!

MYYNTIAJAN LOPUTTUA: Viimeisenä päivänä myyntipaikkasi tulee olla tyhjennettynä ma-pe klo 17:30 mennessä ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15:30 mennessä. HUOMIO! Ennen tyhjennystä, ilmoittaudu aina kassalle. Ilmoittautumisen jälkeen kassanhoitaja tekee tilityksesi valmiiksi ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua kassahoitajalle ilman jonotusta, tämä nopeuttaa tilityksien tekemistä ja pääset nopeammin lähtemään kot hommiin.

JÄLKIMYYNTI: On mahdollista että lopetuspäivänä tilityksen oton jälkeen myydään vielä tuotteitanne. Tämä mahdollinen jälkimyynti on nähtävänä omilla nettitunnuksillasi. Säilytämme näitä jälkimyyntejä kaksi viikkoa (14vrk), tämän jälkeen ne siirtyvät Citypörssin omaisuudeksi. Muista tarkistaa oma jälkimyyntisi.

KADONNEET TUOTTEET: Hintalaputtomia tuotteita kertyy paljon, siirrämme ne epäselvientuotteiden alueelle alakertaan. Käyttehän katsomassa onko teidän kadonneita tuotteitanne siellä. Viemme sinne myös kaikki tuotteet jotka ovat löytyneet myyntiaikojen jälkeen. Säilytämme näitä tuotteita kaksi viikkoa (14vrk), jonka jälkeen ne siirtyvät Citypörssin omaisuudeksi.

PERUUTUS: Mikäli joudut peruuttamaan myyntijaksosi, teethän sen viikkoa (7vrk) ennen myyntijakson alkua, tällöin saat vuokramaksusi takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli joudut perumaan myyntijaksosi myöhemmin, perimme siitä 20€:n pikaperuutusmaksun (tämä maksu peritään vain jos emme saa paikkaa vuokrattua edelleen. Jos olet varannut useita myyntijaksoja peräkkäin, voit lyhentää tai peruuttaa niitä ilmoittamalla siitä yhtä myyntijaksoa ennen (6pvä). Peruutukset tulee tehdä aina myymälään, joko puhelimitse (p.044 5621600) tai henkilökohtaisesti.

UNOHDUS? Mikäli paikkanne on tyhjentämättä myyntijakson viimeisenä päivänä, arkena klo 17.30 ja viikonloppuna tai arkipyhinä klo 15.30 mennessä, veloitamme tekemästämme tyhjennyksestä 20€ tilityksen yhteydessä. Muista tyhjentää paikkasi ajoissa.

MYYJÄN VASTUU: Otathan huomioon että olet vastuussa kaikista tuotteista joita olet myymässä. Huomioi että kirpputori ei ole vastuussa kadonneista tai varastetuista tuotteista. Pyrimme ennalta ehkäisemään varkauksia omalla valvonnallamme ja ilmoitamme aina kaikki varkaat poliisille. Lisäksi käytämme aina varkausasioiden hoitamiseen Securitas-vartijapalvelua. Perimme kaikissa varkaustapauksissa vartiomisliikkeen kustannukset kiinnijääneeltä henkilöltä. Korvausvaatimuksemme ylittää siis aina näpistyksen rajan. Emme suostu mihinkään sovittelu ratkaisuihin, varkaat saavat meillä aina ankarimman mahdollisen käsittelyn.

Jatkuva myyjä: Mikäli pidät myyntipaikkaa jatkuvasti, muistathan huolehtia myös viranomaisvelvoitteistasi. Luovutamme myyntitietonne aina viranomaisille mikäli niistä tulee heidän suunnaltaan kyselyjä. Näitä kyselyjä tapahtuu silloin tällöin. Emme hyväksy veronkiertoa.


bottom